Om oss

Välkommen till en värld där kärleken till blommor och växter går hand i hand med en passion för att skapa oförglömliga ögonblick. Romantica.se är mer än bara en blomsterbutik online; det är en plats där växters förtrollande skönhet och kraft står i centrum. Vi tror att naturens underverk kan föra människor närmare varandra, och att en blomma kan uttrycka mer än tusen ord. Vår ambition är att förmedla denna känsla till varje bukett och planta vi noggrant väljer ut för våra kunder.

Teamet bakom Romantica.se drivs av Elsa och Johan, två blomsterafficionados som delar en livslång kärlek för botanik och design. Elsa, med sin bakgrund inom floristik och öga för trender, ansvarar för urvalet av blomsterarrangemang och buketter. Hon har en unik förmåga att binda samman färger och former i kompositioner som andas både modernitet och tidlös elegans.

Johan är vår trädgårdsmästare och växtspecialist som med sin gröna tumme och botaniska kunskap ser till att varje växt från Romantica.se levereras i toppskick. Hans expertis inom växternas skötsel och underhåll är ovärderlig för våra kunder som söker råd för hur de bäst kan vårda sina gröna vänner.

Tillsammans bildar Elsa och Johan en dynamisk duo som ständigt strävar efter att erbjuda det bästa inom blomster och växter för deras kunder. Med ett öga för detaljer och hjärtan fulla av passion för sitt hantverk är Romantica.se platsen för dig som vill skapa en värld fylld av växtglädje och blomstrande känslor.